Eetcafé DE RUIF

Eetcafé DE RUIF

WELKOM
Fotogalerij
Borrels & Privédiners

Over ons

CORONA BULLETIN

De Ruif is momenteel helaas – ten gevolge van de corona-maatregelen – gesloten. We hopen dat het coronabeleid ons zo snel mogelijk de ruimte geeft om jullie weer de onbezonnen gezelligheid te kunnen bieden die wij altijd hebben nagestreefd.

In de luwte van het hoogste huis van God te Delft staat eetcafé De Ruif; een eetcafé met honderd gezichten. Bij ons kan alles en mag een hoop. Gedurende de zomer is het heerlijk toeven op ons zonovergoten terras aan de gracht. Vanaf onze terrasboot heb je, omgeven door rust, toch nog een uitstekend uitzicht op de gezellige drukte van de straat. Bij weer en wind vangen we je graag op met kaarslicht, een fanatieke kachel en drankjes die zo warm zijn als je ze hebben wilt!

Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend voor diner en borrel. Vanaf halfzes staan koks voor je klaar om je te voorzien van een voortreffelijk maal tegen een vriendelijke prijs. Ons bovenzaaltje biedt vele opties voor wanneer er iets te vieren valt. 

Eetcafé De Ruif: waar de lampen ingenieus in elkaar steken en de sfeer zo warm is als de overheerlijke koffie. 


Avondje uit? Bezoek een voorstelling bij onze buren, toneel vereniging De Flits, in het Microtheater. Bezoekers van het theater ontvangen 10% korting op het diner in de Ruif. Reserveren is wenselijk. De data van de voorstellingen zijn te vinden op www.deflits.nl