Tapas

BROOD MET AIOLI EN TAPENADE
5.50
GEMARINEERDE OLIJVEN
4.50
DAGSOEP VAN DE CHEF
klein 3.50 | 6.50 groot
GEMARINEERDE GROENTEN
5.50
PARMAHAM MET MELOEN
5.80
SERRANOHAMKROKETJES (4)
5.50
SPINAZIEKROKETJES (4)
5.50
GEITENKAAS UIT DE OVEN MET VIJGENCOMPOTE
6.00
MINI VEGETARISCHE KAAS-OVENSCHOTEL
7.50
CALAMARES MET AIOLI
5.50
INDISCH GEMARINEERDE GARNALEN
5.00
TARTAAR VAN HUISGEROOKTE ZALM MET LIMOENMAYONAISE EN MANGO
6.00
SALADE MET GEROOKTE EEND EN RODE-PORT-DRESSING
7.00
GAMBA’S IN KNOFLOOK-PEPEROLIE (8)
6.00
GEBAKKEN CHAMPIGNONS IN COGNAC-ROOMSAUS
5.50
GEHAKTBALLETJES IN PITTIGE PINDASAUS (5)
5.50
NACHO’S MET GEHAKT, SALSA, JALAPEÑO, KAAS, CRÈME FRAÎCHE EN GUACAMOLE
| op verzoek zonder gehakt |
6.50
RUNDERCARPACCIO MET TRUFFELMAYONAISE EN PARMEZAANSE KAAS
6.50
CHIPOLATAWORSTJES MET KRUIDENMAYONAISE (6)
4.50
GEFRITUURDE JALAPEÑOS MET ROOMKAAS (4)
5.50
PITTIGE KIPKLUIFJES MET TERIYAKISAUS
5.50
WRAPS MET PARMAHAM, ROOMKAAS EN PESTO
5.70
EMPANADA GEVULD MET RUNDERGEHAKT EN GROENTEN
5.50