Nootjes | nuts
3.50
Desembrood met beurre noisette en olijfolie | sourdough bread
7.50
Kaastengels | cheesesticks
8.00
Bitterballen (8)
8.00
Risotto-truffelbitterballen met avjar (8) | vegetarian ‘bitterballen’
8.00
Vlammetjes (8) | spicy spring rolls
8.00
Pimientos de pardón met zeezout
7.50
Calamares met aioli
10.00
Nachos met pulled beef, chipotle-mayonaise, jalapeños, cheddar en lente-ui
12.00
Garnalen in pittige knoflook-olie met brood | prawns
11.50
Flammkuchen met pittige salami, olijven, paprika, rode ui, kaas en chili-olie | spicy salami
12.00
Flammkuchen met zachte geitenkaas, paprika, rode ui, walnoten en frambozensaus | goat cheese
12.00
Hele camembert uit de oven met tijm, knoflook, gekarameliseerde ui en desembrood | camembert from the oven
11.00
Bittergarnituur 12 stuks | 24 stuks | fried fingerfood | eventueel vegetarisch
10.00 | 20.00
Hollands kaasplankje met 3 kazen, augurkjes, gerookte amandel en honingmosterd-dip | Dutch cheese platter
Delfts Goud oude kaas, Ripsens Friese schapenkaas met truffel, Le petit Doravael
11.50
Vleesplankje met 3 vleeswaren, olijven, augurkjes en gerookte amandel | meat platter
Prosciutto crudo, Mortadella Bologna, Ventricina Piccante Salami
11.50
‘De Ruif’ Borrelplank met bovenstaande vleeswaren en kazen, desembrood met beurre noisette, olijfolie, augurkjes, olijven en gerookte amandelen | mixed platter
22