Tapas

Brood met aioli en gezouten boter
5.50
Geroosterde-paprika-soep met knoflooktoast en brood
6.50
Carpaccio met Parmezaan, zongedroogde tomaat, lente-ui, cashewnoten en balsamico-dressing
9.00
Gamba’s in pittige knoflookolie, met citroen
8.00
Wraps met Serranoham, bieslookroomkaas en pesto
8.00
Bruchetta 2x tomatensalsa, 2x makreelrillette
9.00
Tataki van tonijn, met matcha, avocado, emping en zoetzure komkommer
12.50
Champignons uit de oven, in groene kruidenboter met brood
8.00
Edamame (boontjes) met chili-ponzu-dip
5.50
Mini-kaasovenschotel ‘De Ruif’, met peer, tomaat en spinazie met brood
Taleggio, Camembert, Bûche du Pilat
8.50
Licht pittige gefrituurde sushirol, met zoetzure komkommer, wasabi, gekleurde biet, emping en soja-vinaigrette
10.00
Nacho’s met pulled chicken, jalapeños, guacamole en kaas ook vega
9.50
Flammkuchen met groene asperges, Parmezaan, paprika, rode ui, zongedroogde tomaat en truffelmayo ook met spek
9.50