Diner

EENDENBORST
met een zuurkoolstamppotje
geserveerd met rode-wijn-saus
17.50

ENTRECÔTE
met kruidige groenterijst
geserveerd met uien-compote
17.50

DORADEFILET
met groentecouscous
geserveerd met limoenmayonaise
16.50

PARELHOEN
met aardappelpuree en groente
geserveerd met rode-port-saus
17.50

VEGETARISCHE KAASOVENSCHOTEL
Taleggio, Bûche du Pilat, Camembert, spinazie, peer en tomaat, geserveerd met brood en salade
met spek op verzoek
16.50

CHEFS KEUZEMENU | 2 PERS.
tapasplateau met verschillende gerechten, samengesteld door de chef
voor twee personen, of om te delen met de tafel
27.50

WISSELENDE GERECHTEN
buiten de kaart serveren we wisselende gerechten waarover we u
graag aan tafel meer vertellen

KINDERMENU
kroket | frikandel | crunchy chicken
met appelmoes, friet en salade
7.50

 

NAGERECHTEN

CHOCOLADECAKEJE
lavacake met banaan, advocaat en slagroom
geserveerd met vanille-ijs
7.50

FLENSJES
met warme kersen en crème fraîche
geserveerd met vanille-ijs
7.50

DAME BLANCHE
vanille-ijs met warme chocoladesaus
7.50

DESSERT VAN DE CHEF
wisselend nagerecht
8.50