Diner

VOORGERECHTEN

Brood met aioli, truffelboter en verrassingsdip

6.50
Pimientos de Padrón met zeezout
6.00
Edamame boontjes met zeezout
5.00
Tom Kha Kai soep met groente
(vegan)
6.50 | gamba’s + €2.50
Boa Buns met Rendang, zoetzure komkommer, gebakken uitjes en seroendeng
9.50
Nacho’s met gekruid rundergehakt, jalapeños, guacamole, tomatensalsa en kaas
| of vega
10.50
Mini kaasovenschotel ‘De Ruif’, met peer, spinazie tomaat en brood
| ook met spek
9.50
Gegrilde Indische kippendijen-saté (2) met pindasaus, zoetzure komkommer, Seroendeng, kroepoek en gebakken uitjes
8.50
Flammkuchen met geitenkaas, peer, walnoten, geroosterde paprika met honing-vijgen-saus
| spek op verzoek
10.00
Flammkuchen met geraspte kaas, spek, geroosterde paprika, bosui en jalapeño-aioli
| of vega
10.00
Gamba’s in pittige knoflookolie met citroen
9.50
Nigiri met gebrande zalm, wasabi-kaviaar, lente ui, soja-vinaigrette en Emping
10.00
Burrata met bimi uit de oven, mandarijnen, gerookte amandelen, gefrituurde kappertjes en Harissa
10.00
‘Loaded fries’ met Rendang, bosui, Seroendeng en gebakken uitjes
8.00




HOOFDGERECHTEN

Ierse Angus Burger met botersla, crispy bacon, kaas, geroosterde paprika, jalapeño-aioli en twister fries
18.50
Bavette met vergeten groenten uit de oven, Cajun-knoflook-boter en frietjes
22.50
Risotto met roodbaarsfilet, gekleurde bietjes uit de oven, geroosterde paprika, Feta en Salsa Verde | of vega, met bimi
21.50 | 17.50
Eendenborst met sinaasappelsaus, roodlof, bimi en gepofte zoete aardappel met crème fraiche
22.50
Kaasovenschotel ‘De Ruif’ met brood | spek op verzoek
Taleggio, Camembert, Bûche du Pilat
19.50
 
NAGERECHTEN

Crêpes met warme kersen, vanille-ijs en slagroom
8.50
Kinderbuenoparfait met witte -en melkchocoladesaus en karamel-hazelnoot-schotsen
8.50
Affgato | vanille-ijs, tiramisusiroop, met hete espresso en slagroom
7.00