VOORGERECHTEN
Turks brood aioli en pesto
6.00
Kaasplankje met Delfts Goud oude kaas, Manchego, mosterd en honing-vijgdip
9.00
Vleesplankje met Chorizo, Serrenoham en augurkjes
9.00
Pimientos de Padrón met zeezout
6.00
Garnalenkroketjes met limoen-mayonaise (4)
8.00
Geitenkaaskroketjes met honing-vijg-dip (4)
8.00
Gefrituurde calamares met aioli, citroen en peterselie
9.50
Mini kaasovenschotel ‘De Ruif’, met peer, tomaat en brood met spek op verzoek
9.50
Gamba’s Pil Pil met peterselie en citroen
9.50
Pita met Griekse pittige citroenkip, tzatziki, rode ui en tomaat
10.00
Carpaccio met sinaasappel-ponzu-dressing, rode kool, wortel, roze crème fraîche, lente-ui en gebakken uitjes
11.00
Nacho’s met gehakt, mango-Habanero-salsa, cheddar, mais, lente-ui en crème fraîche of vega
11.00 | 9.50
Thaise tonijntartaar met mango, avocado, soja, limoen, sesam, taugé, gember en komkommer
12.00
Flammkuchen met geitenkaas, gekarameliseerde rode ui, rucola, walnoot en spek of vegetarisch, met peer
11.00
Warme couscoussalade met feta, noten, munt, passievrucht en citrus-honingdressing
9.00
Burrata met meloen en parmaham, kruidenolie en Balsamico
10.00
Gegrilde asperges met pesto-boter, Cherrytomaatjes, Parmezaan, chili-flakes en amandelschaafsel
10.00
HOOFDGERECHTEN
‘Big Old Amsterdam’-burger, met Old Amsterdam kaas, zoete rode ui, gegrilde paprika en bacon skin on fries
18.50
Dorade met limoncello-pasta, kappertjes, chili-flakes en kleurrijke courgette of vega, met groene asperges
20.00 | 17.50
Kaasovenschotel ‘De Ruif’ met peer, Cherrytomaatjes en spinazie Camembert, Taleggio en Bûche du Pilat
19.50
Entrecôte met balsamicosjalotten, Parmezaan, rucola en rozemarijn-aardappeltjes
22.50
Aziatische noedels met Pad Thai-saus, groenten, pinda’s en ei, met kip OF gamba’s
18.00