Diner

GESTOOFDE RUNDERSUKADE
met seizoensgroenten en rode-wijn-saus
geserveerd met friet
17.00

GEGRILDE RIBEYE
met seizoensgroenten en pepersaus
geserveerd met friet
18.50

COQ AU VIN
traditionele bereiding, op basis van port en rode wijn
geserveerd met friet
17.00

VISGERECHT
wisselend visgerecht, met seizoensgroenten
geserveerd met friet
18.50

VEGETARISCHE KAASOVENSCHOTEL
Taleggio, Bûche du Pilat, Camembert, spinazie, peer en tomaat, geserveerd met brood en salade
met spek op verzoek
17.50

TAPASPLATEAU | 2 PERS.
plateau met verschillende tapas, van het tapasmenu en buiten de kaart om
voor twee personen, of om te delen met de tafel
27.50

WISSELENDE GERECHTEN
buiten de kaart serveren we wisselende gerechten waarover we u
graag aan tafel meer vertellen

KINDERMENU
kroket | frikandel | crunchy chicken
met appelmoes, friet en salade
7.50