Diner

HOOFDGERECHTEN

GEGRILDE RIB-EYE (200 GRAM)
met kruidenboter en een frisse salade
geserveerd met friet
17.50

VARKENSHAAS
met pepersaus en een frisse salade
geserveerd met friet
16.50

KABELJAUWFILET
met bearnaisesaus en een frisse salade
geserveerd met friet
16.50

MAALTIJDSALADE
met huisgerookte zalm en yoghurtdressing
geserveerd met brood en kruidenboter
15.00

SATÉ VAN KIPPENDIJEN
met seroendeng, kroepoek en pindasaus
geserveerd met friet
14.50

VEGETARISCHE KAASOVENSCHOTEL
Taleggio, Bûche Pilat, Camembert, spinazie, peer en tomaat, geserveerd met brood
met spek op verzoek
16.50

CHEFS KEUZEMENU
tapasplank met verschillende gerechten
keuze uit warme en koude bereiding
21..50

WISSELENDE GERECHTEN
buiten de kaart om serveren we wisselende gerechten waarover we u
graag aan tafel meer vertellen

KINDERMENU
kroket | frikandel | crunchy chicken
met appelmoes, friet en salade
7.50

 

NAGERECHTEN

CRÈME BRÛLEE
met een bolletje sorbetijs
7.50

CHEESECAKE
met een bolletje sorbetijs
7.50

DAME BLANCHE
vanille-ijs met warme chocoladesaus
7.50

DESSERT VAN DE CHEF
wisselend nagerecht
8.50