Diner

TAPAS

Brood met aioli en gezouten boter
5.50
Geroosterde-paprika-soep met knoflooktoast en brood
6.50
Carpaccio met Parmezaan, zongedroogde tomaat, lente-ui, cashewnoten en balsamico-dressing
9.00
Gamba’s in pittige knoflookolie, met citroen
8.00
Wraps met Serranoham, bieslookroomkaas en pesto
8.00
Bruchetta 2x tomatensalsa, 2x makreelrillette
9.00
Tataki van tonijn, met matcha, avocado, emping en zoetzure komkommer
12.50
Champignons uit de oven, in groene kruidenboter met brood
8.00
Edamame (boontjes) met chili-ponzu-dip
5.50
Mini-kaasovenschotel ‘De Ruif’, met peer, tomaat en spinazie met brood
Taleggio, Camembert, Bûche du Pilat
8.50
Licht pittige gefrituurde sushirol, met zoetzure komkommer, wasabi, gekleurde biet, emping en soja-vinaigrette
10.00
Nacho’s met pulled chicken, jalapeños, guacamole en kaas ook vega
9.50
Flammkuchen met groene asperges, Parmezaan, paprika, rode ui, zongedroogde tomaat en truffelmayo ook met spek
9.50
HOOFDGERECHTEN

Kaasovenschotel ‘De Ruif’, met peer, tomaat en spinazie met brood | spek op verzoek
Taleggio, Camembert, Bûche du Pilat
18.00
Rib-eye (200 gram), met gegrilde paprika, champignons en een jus van gepofte zwarte knoflook met friet
21.50
Zomerse risotto, met zongedroogde tomaat, groene asperges, een gekookt eitje, lente-ui en huisgerookte zalm of vega, met geroosterde paprika
20.00
Spareribs, Aziatisch gelakt, met knoflooksaus, BBQ-saus en koolsalade met friet
19.00
Ruif-burger, met sla, tomaat, komkommer, rode ui, feta en tzatziki met friet
17.00

NAGERECHTEN


Limoncello Scroppino ijscocktail citroen-ijs, prosecco en limoncello

8.00
Citroentaart met Bastogne-bodem, aarbeiencoulis en frambozensorbet met slagroom
8.00
Sticky-toffee-cake, met karamelsaus en stracciatella-ijs met slagroom
8.00