Diner

DEELGERECHTEN


Breekbrood met aioli en truffelmayonaise
6.00
Plankje met oude Delftse kaas, manchego, honing-mosterd-dip, augurkjes en nootjes
9.00
Plankje met chorizo, serranoham, olijven en nootjes
9.00
Edamame met zeezout
5.50
Gefrituurde calamares met aioli, citroen en peterselie
9.50
Mini kaasovenschotel ‘De Ruif’ met peer, spinazie, tomaat en brood met spek op verzoek
9.50
Nacho’s met gehakt, mango-habanero-salsa, kaas, bosui en crème fraîche | of vega
11.00 | 9.50
Courgette-doperwten-soep met basilicum, Parmezaan en chili-flakes | of vegan
klein 3.50 | 7.00 groot
Salade met buffelmozzarella, olijfolie, Balsamico, basilicum en Parmezaan-noten-crumble
10.00
Gamba’s Piri-Piri met citroen, peterselie en brood
10.50
Zalmtartaar met Miso-dressing, mango, avocado, gember en zoetzure komkommer, emping en wasabi-mayo
12.50
Carpaccio met manchego, lente-ui, verse pesto, cashew nootjes en veldsla
11.00
Flammkuchen met pikante salami, groene olijven, rode ui, paprika, kaas en licht pittige-olie | of vegetarisch, met blauwe geitenkaas
11.00
Uiteraard serveren wij ook borrelhapjes. Vraag hiervoor naar onze borrelkaart!


HOOFDGERECHTEN

Huisgemaakte Caribbean burger met kaas, mango-habanero-salsa, koolsla en wedges met chipotle-mayo
18.50
Marokkaanse groentestoof met kip, kikkererwten, abrikozen, perzik, harissa-yoghurt, geserveerd met pita | of vega
19.00 | 17.00
Gebakken doradefilet met zwarte pasta, Siciliaanse tomatensaus, cherrytomaatjes, courgette, citroen en dipbrood
21.50
Bavette met zoete-aardappel-mousseline, kastanjechampignons, jus van gepofte knoflook en skin-on friet
22.50
Kaasovenschotel ‘De Ruif’ taleggio, buche pilat, camembert, met tomaatjes, spinazie en peer met spek op verzoek | geserveerd met brood
19.50
 
DESSERTS


Affogato vanille-ijs met tiramisusiroop, warme espresso en slagroom | apart geserveerd
7.00
Chocolade crème-brûlée met Licor 43-parfait en creamy-karamel
8.50
Mangoparfait, kokosijs en passievruchtensaus
8.50