Voorgerechten
Gegrilde groene asperges met buffelmozzarella, pittige rode pesto en pistachenootjes
11.00
Bloemkoolnuggets met harissayoghurt, sojasaus en lente-ui
10.00
Makreelrillette op brioche brood, met rode regendruppels en gefrituurde kappertjes
11.00
Vitello tonnato met gedroogde cherrytomaatjes en gefrituurde kappertjes
12.00
Gegrilde ribeye slices met aardappel-aioli, pimientos de padrón en kalfsjus met knoflook
12.00
Hoofdgerechten
Steak Frites, ribeye (200gr), huisgemaakte bearnaisesaus | met friet en salade
24.00
Klassieke cheeseburger met cheddarkaas, tomaat, ui, crispy sla, burgersaus | met friet en salade
19.00
Lamsburger met feta, harissa-saus, tomaat, rode ui, komkommer en krieltjes uit de oven | met salade
20.00
Zomerse risotto met schelvis, kruidenolie en venkel | of vegetarisch, met groene asperges
20.00 | 18.00
‘’De Ruif’’ Kaasovenschotel, Taleggio, Bûche du Pilat, camembert, met spinazie, tomaatjes en peer | desembrood
19.50
Nagerechten
Scroppino limoncello | Italiaanse citroencocktail
10
Hangop met aardbeien, balsamico en pistachenootjes
9.50
Chocoladedessert | choco toffee ganache, creamy caramel, crumble, vanilleparfait
9.50
Citroencake met pistachemascarpone en frambozensorbet
8.00