Diner

TAPAS

Stokbrood met aioli en gezouten boter
| 5.50 |
Thaise kikkererwten-curry-soep met kokosmelk en tomaat
| 6.50 |
Carpaccio met huisgemaakte pesto, Tête de Moine en cashewnoten
| 8.00 |
Gamba’s in pittige knoflookolie, met citroen
| 8.00 |
Escargots zonder schelp, in groene kruidenboter met stokbrood
| 8.00 | 
Wraps met Serranoham, bieslookroomkaas en pesto
| 8.00 |
Gegrilde groene asperges met geroosterde hazelnoot, tomaatjes en sinaasappeldressing
| 8.00 |
Nacho’s met pulled chicken, jalapeños, guacemole en kaas
ook vega
| 9.50 |
Flammkuchen met spek, rode ui, crème fraîche en kaas
| 9.50 |
Flammkuchen met feta, groene asperges, paprika, rode ui en crème fraîche
| 9.50 |
Mini-kaasovenschotel ‘De Ruif’, met peer, tomaat en spinazie geserveerd met brood
Taleggio, Camembert, Bûche du Pilat
| 8.50 |


HOOFDGERECHTEN

Kaasovenschotel ‘De Ruif’, met peer, tomaat en spinazie geserveerd met brood
Taleggio, Camembert, Bûche du Pilat
| 18.00 |
Ierse biefstuk van de grill met kruidenboter, haricots verts in spek en een wafel van aardappel
| 20.00 |
Ruif burger met tomaat, gekarameliseerde rode ui, Tête de Moine en truffelmayonaise
| 16.50 |
Gebakken kabeljauw met limoenpasta, knoflook, basilicum, citroen en
geroosterde cashewnoten
| 20.00 |
Maiskippenpootje, haricots verts in spek en truffeljus
| 17.50 |
Onze hoofdgerechten worden altijd geserveerd met friet
zoete aardappel uit de oven + 1.50

NAGERECHTEN


Mangotiramisu met aardbeiensorbet en slagroom
| 7.50 |
Chocolade-lavacake met yoghurt-bosvruchten-ijs en slagroom
| 7.50 |
Scroppino ijscocktail citroen-ijs, prosecco en wodka
| 7.50 |