Diner

VOORGERECHTEN

Brood met aioli en twee dips
6.50
Gamba’s in pittige knoflookolie, met citroen en brood
9.00
Tataki van rund, met soja-munt-vinaigrette, lente-ui, knoflookchips en Emping
12.00
Burrata met Siciliaanse stoof van aubergine en een crumble van Parmezaan en pijnboompitjes
10.00
Mini ‘‘Bao Buns’’
3 gestoomde broodjes met pittige kip, koolsalade, zoetzure komkommer, Emping en Sriracha-mayonaise
9.00
Vegan Poké
Poké bowl met warme rijst, Edamame, zoetzure komkommer, mais, kikkererwten, koolsalade en soja-yuzu-dressing
9.00
Mini-kaas-ovenschotel met brood | spek op verzoek
Taleggio, Camembert, Bûche du Pilat
9.00
Nacho’s met pittig gehakt, kaas, crème fraiche en tomatensalsa ook vegetarisch, met pompoen
10.00
Elzasser Flammkuchen
blauwe kaas, paprika, peer, rode ui, gezouten pecannoten en Balsamico
10.00
Herfst Flammkuchen
kaas, spek, pompoen, rode ui, champignons en truffelmayonaise | of vega
10.00
Salade van gerookte eendenborst, met pompoen, paprika, pecannoten en peer
10.00


HOOFDGERECHTEN

Belgisch runderstoofpotje met frietjes
bereid in donker Belgisch bier, met wortel en pastinaak
20.00
Gebakken zeebaars met pompoen-hazelnoot-crème, bospaddenstoelen, zoete-aardappel-frietjes en rodeportsaus
21.00
Gele curry met gamba’s, linzen, kikkererwten, groenten, jasmijnrijst en Emping | zonder gamba’s
19.00 | 16.00
Hertenbiefstuk met kastanje-aardappel-puree, gekleurde wortel en chocolade-rodewijnsaus
22.00
Kaasovenschotel ‘De Ruif’ met brood | spek op verzoek
Taleggio, Camembert, Bûche du Pilat
19.00
 
NAGERECHTEN

Speculaas-gember-dadelcake, vanilleroom-crème, roodfruitcoulis en pure-chocolade-ijs
8.50
Semifreddo van Snickers, met gezouten karamel, nootjes en chocoladesaus
8.50
Italiaanse ‘Affogato’
ijs met warme espresso, hazelnootsiroop en slagroom
7.00