Diner

Bittergarnituur
Spinaziekroketjes met truffelmayonaise | 6 |
8.00
Serranokroketjes met mosterdmayonaise| 6 |
8.00
Delftse bitterballen met mosterdmayonaise| 8 |
8.00
Crunchy Chicken met chilisaus | 6 |
8.00
Vlammetjes | 8 |
8.00
Kaastengels | 8 |
8.00
Gemengde frituurplank | 24 |
18.00
Bij de borrel
Delfts Goud’ kaas, met appelstroop
6.50
Pittige olijven
4.50
Breekbrood met aioli en gezouten boter
5.50
Wisselende soep van de chef
6.50
Tapas om te delen, or not…..
Carpaccio met truffelmayonaise, Parmezaan, zonnebloempitjes en Rucola
8.00
Gamba’s in pittige knoflookolie en citroen
8.00
Huisgerookte zalm met Emping en wasabimayonaise
8.00
Gefrituurde calamares met aioli en citroen
7.00
Nacho’s met gehakt, salsa, jalapeños, crème fraîche en guacemole (ook vega)
8.50
Wraps met parmaham, roomkaas en pesto
7.00
Flammkuchen met spek, rode ui, en crème fraîche en Parmezaanse kaas
9.50
Flammkuchen met pesto, kaas, tomaat, jalapeños, rode ui en crème fraîche
9.50
Dadels met spek en balsamico-crème
7.50
Mini kaasovenschotel à la De Ruif, met peer, tomaat en brood
8.50
Ruif Burger met kaas, jalapeños, gebakken uien en chilimayonaise
10.00
Kippendijen saté zonder spies met pindasaus, seroendeng, gebakken ui, atjar en kroepoek
10.00
‘De Ruif’ tapasplateau, met gerechtjes van en buiten de kaart
27.50
Afmakers
Zoete-aardappel-friet met truffelmayonaise
5.50
Puntzak friet met mayonaise
4.00
Roseval uit de oven, met knoflook, tijm en rozemarijn
4.50
Zoete trek
Cheesecake met roodfruitcoulis, straciatella-ijs en slagroom
7.50